Financiering

Zie jij jezelf al wonen op deze prachtige plek in Liessel?

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in De Nieuwe Molen? De adviseurs van Rabobank en De Financiële Wooncoach kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Jouw droomwoning in Liessel financieren?

Zie jij jezelf al wonen op deze prachtige plek in Liessel? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk om die droom waar te maken?

Onze adviseurs zijn nauw betrokken bij nieuwbouwplan De Nieuwe Molen. Ze gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor de aankoop van een nieuwe woning in Liessel. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

Financiële check: dé start voor jouw nieuwe droomwoning in Liessel

Download voorbeeld financiële check

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met Paul Megens, financieel adviseur Rabobank, of Henry Leenders, financieel adviseur De Financiële Wooncoach. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Tijdens de toewijzing van de woningen in De Nieuwe Molen krijgen kandidaten die een financiële check hebben laten uitvoeren een voorrangspositie op diegene die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check laat doen!

Paul Megens
Rabobank

De Poort 3
5751 CN • Deurne
Kerkstraat 33
5701 PL • Helmond
T 06 46 60 57 41

Afspraak financiële check Rabobank

Henry Leenders
De Financiële Wooncoach

Hoofdstraat 153
5706 AL • Helmond
T 0492 78 41 92
Aalsterweg 134c
5615 CJ • Eindhoven
T 040 303 46 17
info@definancielewooncoach.nl
www.definancielewooncoach.nl

Afspraak financiële check De Financiële Wooncoach

Energiezuinig en duurzaam wonen

Diverse hypotheekverstrekkers stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in De Nieuwe Molen? Dan krijg je in veel gevallen een duurzaamheidskorting. Informeer bij de adviseur naar de voorwaarden.

Meer leencapaciteit met hoger energielabel

Bij oplevering van de woningen wordt het energielabel van de woning verstrekt. De woningen in De Nieuwe Molen krijgen in basis energielabel A+++. Door te kiezen voor extra zonnepanelen kun je dit label verhogen naar A++++. Met energielabel A+++ heb je al een aanzienlijk hogere leencapaciteit voor je hypotheek ten opzichte van woningen met een lager energielabel. Met energielabel A++++ wordt de leencapaciteit nog eens verhoogd met maximaal € 10.000,-. Het investeren in extra zonnepanelen is dan ook zeker het overwegen waard. Bekijk de onderstaande tabel en laat je hiervoor nader informeren door de financieel adviseurs.

Energielabel woning  Maximale extra leenruimte vergeleken met label E, F of G
E, F, G € 0,00
C, D € 5.000,00
A, B € 10.000,00
A+, A++ € 20.000,00
A+++ € 30.000,00
A++++ € 40.000,00
A++++ met energieprestatiegarantie voor minimaal 10 jaar € 50.000,00
Bron: nibud.nl

Gratis waardebepaling

Niets is belangrijker dan een fijn thuis! De makelaars van Bakens Makelaardij en Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs helpen je graag bij de aankoop van jouw nieuwe droomwoning, maar ook bij het verkopen van je huidige woning. Ze komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van de woning. Neem gerust contact met ze op voor een afspraak.

Verkoop en informatie

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Marlon Huijbers
Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
T 0492 66 18 84
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl

Bakens Makelaardij
Richard Bakens
Milhezerweg 4
5752 BC Deurne
T 0493 35 44 78
info@bakensmakelaardij.nl
www.bakensmakelaardij.nl