De Nieuwe Molen

Mooi en beschut gelegen tussen de Molenweg, de Oude Molen en de Hoofdstraat in Liessel komt nieuwbouwplan De Nieuwe Molen. Vanuit de groene hoofdentree aan de Molenweg kom je thuis in een gezellig en beschut hofje, waar het heerlijk wonen wordt voor jong en oud!
Naast de entree aan de Molenweg is De Nieuwe Molen te voet en te fiets ook bereikbaar vanaf de Oude Molen. Zo blijft het hofje autoluw en geniet je tegelijkertijd van alle dorpsvoorzieningen op loopafstand. Parkeren in De Nieuwe Molen doe je op eigen terrein, of op de met groen omzoomde parkeerplekken.
49 woningen
Divers woningaanbod
Duurzaam wonen
Perfecte ligging
Voor jong en oud
Volop groen
In De Nieuwe Molen is er veel aandacht voor groen, en ook het water krijgt de ruimte. De bestaande watergang wordt behouden, net als de prachtige bomen die daarlangs staan. In het gehele plangebied blijft bestaand groen zoveel mogelijk intact, aangevuld met prachtige nieuwe bomen en weelderige struiken. Daarmee wordt De Nieuwe Molen een heerlijke plek om te vertoeven voor mens én dier. Vogels en insecten, maar bijvoorbeeld ook egeltjes, voelen zich hier zeker thuis.
Met een mooie mix aan woningen is een ieder welkom in De Nieuwe Molen. Zo komen er in het plan verschillende typen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Een groot deel van de woningen krijgt een compleet woonprogramma op de begane grond, ideaal voor diegene die levensloop- en toekomstbestendig wil wonen. Van de rijwoningen worden een aantal woningen te huur aangeboden. Van de overige woningen worden er 35 in verkoop gebracht.
De woningen zijn ontworpen in een dorpse architectuur, met veel aandacht voor kleur en materialisatie. Het kleurenpalet van het metselwerk varieert van warm rood en brons tot statig grijswit, afgewerkt met een antracietkleurige steen voor de plinten. Met de patronen in het metselwerk worden ramen en deuren prachtig omlijst. De typische tuitgevels en de donkere pannendaken geven de woningen daarbij stijl en karakter.
De afwisseling in woningtypes en de dorpse architectuur zorgen voor een schitterend straatbeeld. Iedere woning is net even anders, maar samen vormen ze een fraai geheel. Wat de woningen in De Nieuwe Molen ook met elkaar gemeen hebben zijn de uitgekiende plattegronden, die maken dat iedere ruimte optimaal tot zijn recht komt. En wat te denken van de hoogwaardige afwerking? Iedere woning wordt namelijk voorzien van mooi tegelwerk, goed sanitair en bijna alle woningen krijgen tevens een compleet uitgeruste keuken.
Niet alleen in het plangebied is er volop aandacht voor de natuur, ook voor de woningen zelf speelt duurzaam en toekomstbestendig wonen een grote rol. Met de zonnepanelen op het dak wordt er gebruik gemaakt van de zon als natuurlijke energiebron. De energiezuinige installaties zorgen er in combinatie met de perfecte isolatie voor dat deze energie optimaal wordt ingezet en behouden. Zo is je woning in De Nieuwe Molen niet alleen super duurzaam, maar ook heerlijk comfortabel, het hele jaar door.

Verkoop en informatie

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Marlon Huijbers
Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
T 0492 66 18 84
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl

Bakens Makelaardij
Richard Bakens
Milhezerweg 4
5752 BC Deurne
T 0493 35 44 78
info@bakensmakelaardij.nl
www.bakensmakelaardij.nl