sla je wieken uit
in de nieuwe molen

Welkom in De Nieuwe Molen, de nieuwste buurt van Liessel. Een fijne plek voor jong en oud. Waar kinderen lekker buitenspelen en je gezellig een praatje maakt met de buren.

Hier wordt het goed wonen en lekker leven. Met het dorpshart om de hoek en alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Liessel, Poort van de Peel, is centraal gelegen tussen Eindhoven en Venlo. Midden in het groen en toch optimaal bereikbaar. Sla je wieken uit en kom thuis in De Nieuwe Molen!

De Nieuwe Molen wordt gerealiseerd op het plangebied dat bereikbaar is via de Oude Molen en de Molenweg. Omringd door de karakteristieke bebouwing van Liessel, komt hier een prachtig woonhof met in totaal 49 woningen.

In De Nieuwe Molen komt een mooie mix aan huizen. Van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen. Een groot deel van de woningen krijgt een compleet woonprogramma op de begane grond, ideaal voor diegene die levensloop- en toekomstbestendig wil wonen! Van de rijwoningen worden een aantal woningen te huur aangeboden. Van de overige woningen worden er 35 in verkoop gebracht.

Wonen in Liessel

Nieuwbouwplan De Nieuwe Molen ligt in het prachtige Liessel. Dit charmante Brabantse dorp wordt omgeven door uitgestrekte groene velden, vrolijk meanderende waterlopen en weelderige bossen. Liessel, ook wel de Poort van de Peel genoemd, verwelkomt je in het groen!
In Liessel is het goed wonen. In het dorp vind je alles wat je nodig hebt. Een supermarkt, een uitgebreide verswinkel en tal van speciaalzaken, maar ook een kapper, een huisarts en een basisschool. Het echte dorpsleven ervaar je in de gezellige cafés en bij de vele verenigingen die Liessel rijk is. Naast verschillende sportclubs is er uiteraard een Carnavalsvereniging, De Kei, en ook het gilde mag niet ontbreken.
Lees verder

De Nieuwe Molen

Mooi en beschut gelegen tussen de Molenweg, de Oude Molen en de Hoofdstraat in Liessel komt nieuwbouwplan De Nieuwe Molen. Vanuit de groene hoofdentree aan de Molenweg kom je thuis in een gezellig en beschut hofje, waar het heerlijk wonen wordt voor jong en oud!
Naast de entree aan de Molenweg is De Nieuwe Molen te voet en te fiets ook bereikbaar vanaf de Oude Molen en de Hoofdstraat. Zo blijft het hofje autoluw, maar geniet je tegelijkertijd van alle dorpsvoorzieningen op loopafstand. Parkeren in De Nieuwe Molen doe je op eigen terrein, of op de met groen omzoomde parkeerplekken.
Lees verder

Stappenplan verkoopproces

 • 1
  Pre-sale

  22 mei 2024

 • 2
  Financiële check

  Mei-juni 2024

 • 3
  Start verkoop en officiële inschrijving

  Juni 2024

 • 4
  Toewijzing

  Juli 2024

 • 5
  De aankoop

  Juli/augustus 2024

Lees verder

Verkoop en informatie

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs
Marlon Huijbers
Hoofdstraat 155
5706 AL Helmond
T 0492 66 18 84
nieuwbouw@heuvel.nl
www.heuvel.nl

Bakens Makelaardij
Richard Bakens
Milhezerweg 4
5752 BC Deurne
T 0493 35 44 78
info@bakensmakelaardij.nl
www.bakensmakelaardij.nl